Är det dags att ta tag i barnkläder? Använder du barngalgar i garderoben får du en mycket bättre överblick över barnets kläder och det gör bara vardagen lite enklare. Använd barngalgar av metall till skåpet, eftersom de inte tar mycket plats. Om barnkläderna ska hängas för dekoration kan det bli riktigt snyggt med en barngalge i trä – oavsett vad hittar du de vackraste barngalgarna på denna sida.
Spara 52%
Riktpris 52.22 kr.
Medlemspris 20.31 kr.
Riktpris 42.07 kr.
Spara 62%
Riktpris 71.08 kr.
Medlemspris 21.76 kr.
Riktpris 56.57 kr.
Spara 42%
Riktpris 216.13 kr.
Medlemspris 100.09 kr.
Riktpris 172.61 kr.
Spara 41%
Riktpris 71.08 kr.
Medlemspris 33.36 kr.
Riktpris 56.57 kr.
Spara 41%
Riktpris 71.08 kr.
Medlemspris 33.36 kr.
Riktpris 56.57 kr.
Visar 1 av 5 av 5 (1 sidor)

Barngalgar

Barnkläder är ofta så vackra och detaljerade att de kommer att pryda så fint till resten av inredningen i barnrummet. Det har blivit på modet att ha en frihängande eller stående klädstång hemma, och varför inte också ha den i barnrummet? På så sätt kan barnets fina kläder hänga fram på barngalgar.

Genom att använda barngalgar till barnkläder i inredningen kan du använda garderoben till vardagskläder, och låta de fina kläderna hänga fram som en del av inredningen i barnrummet. Med barngalgar kan även kostymer för barn hängas framför barnrummet, så att barnet alltid kan hoppa i sina kostymer.

Ge barnkammaren liv

Med barnets snygga kläder eller kostymer på barngalgar ger du barnrummet mycket lek och färger som de flesta barn älskar. Med barngalgar har barnkläderna alltså fler funktioner än bara barnet som bär dem. Barnkläderna kommer att pryda barnrummet när de inte används.

Använd endast barngalgar för kläder som är designade för det

Alla barnets kläder behöver förstås inte hängas, det kan till exempel skada kläderna om det inte är gjord för att hänga på en galge. Speciellt en tröja eller bomullströjor kan tappa passformen om de hängs på en barngalgar.

Samtidigt tjänar yllekläder inte heller på att hänga på en barngalge, eftersom det kan skada ullen. Därför bör bebisens yllekostymer och ylletröjor istället förvaras i garderoben eller byrån. Då kan du använda barngalgarna till kläderna som är söta och pryder barnrummet.

Därför är barngalgar en bra idé

Det kan vara en ganska stor utmaning att hålla koll på bebisens alla kläder, speciellt när det kommer till skjortor och klänningar. Skjortor och klänningar är svåra att hålla snygga om de ska vikas i en låda eller garderob.

Det är här barngalgarna kommer in i bilden, eftersom de först passar i storleken på barnkläderna. Det kan vara en nästan omöjlig uppgift att få barnkläderna att sitta på vanliga galgar eftersom de blir för stora för barnet.

Med barngalgar kan du få barnets kläder upphängda på en galgar, så att kläderna hålls snygga och samtidigt får en längre livslängd. Med barngalgar för barnkläder får du också en tydligare överblick, eftersom du enkelt kan se vilka kläder barnet har.

Få en överblick över barnets kläder med barngalgar

barnkläder kan vara riktigt svåra att ha överblick över och därför handlar det också om att hitta en lösning där man får bäst överblick. Vissa barnkläder lämpar sig bäst att vikas ihop i garderoben eller i en byrå, medan vissa barnkläder lämpar sig bäst att hänga.

När barnkläderna ska hålla formen, och kanske undvika att bli krullade, är det en riktigt bra idé att ha kläderna upphängda. Här kan barngalgar vara lösningen som ger barnkläderna lite längre hållbarhet. Med barngalgar i garderoben får du en enkel överblick över barnets kläder, eftersom du enkelt kan bläddra i dem och kan se alla kläder hela tiden.

När det finns bra överblick över barnkläder är det lättare att hitta kläder till sitt barn, i en annars hektisk vardag. Du kan enkelt ta ut kläderna ur garderoben och om du ändrar dig kan du enkelt hänga in den igen utan att behöva stå och vika kläderna. Därför kommer du med barngalgar att spara tid i en hektisk vardag, och istället lägga din energi på att ha kvalitetstid med hela familjen.

Barngalgar i trä

Det finns många olika barngalgar, och även barngalgar i olika material. Det finns barngalgar i trä, som har det finaste uttrycket. Barngalgarna är mer robusta, och har därför också ett grövre uttryck.

Med en barngalgar i trä får du en hängare som enkelt kan stå själv. Därför kan en barngalgar också ingå i inredningen som prydnadsföremål, vilket kommer att skapa det finaste uttrycket i barnrummet.

Barngalgar i metall

Med barngalgar i metall får du galgar som har ett lätt uttryck. Därför är barngalgar i metall riktigt bra att använda i garderoben eller på en klädstång, eftersom de kommer att ge en lätt look till kläderna. Med barngalgar i metall får du en galge som lätt kan hålla barnets kläder på, eftersom det ofta blir en liten fördjupning där remmar eller ärmar på kläderna kan ramla in i och därmed fastna.

En barngalgar i metall hjälper till att hålla formen på kläderna, så att kläderna inte blir sneda av att hänga i garderoben. Därför kommer du också att upptäcka att barnkläderna har längre hållbarhet. Barnhängslen i metall är skonsamma mot barnets kläder, samtidigt som de är lätta att hantera. Med sitt lätta uttryck ger de även plats för fler kläder på galgarstången eftersom de inte tar så mycket plats.

Visa upp barnets vackra klänningar med barngalgar

Med barngalgar i barnrummet får du stor möjlighet att visa upp barnets vackra klänningar. De vackra klänningarna dyker sällan upp i dagens ljus eftersom de ofta bara används för speciella evenemang. Innan du ser dig omkring har barnet vuxit ur den vackra klänningen, och du har inte hunnit njuta av den alls.

Med barngalgar i barnrummet kan du hänga fram de vackra klänningarna, så att du kan njuta av att titta på dem varje dag. På så sätt är barnets klänning inte längre bara en klänning, utan nu ett prydnadsföremål i barnrummet. Sen blir det inte lika mycket irritation när barnet vuxit ur klänningen och man bara sett det en eller två gånger.

Använd barngalgar i inredningen

Det finns så många fina barngalgar att de enkelt kan ingå i inredningen där de kan skapa det sötaste uttrycket i barnrummet. Många av de barngalgar som finns kan hjälpa till att ge barnrummet ett uttryck även om de bara hänger för sig själva. Samtidigt kan du använda barngalgar till ett klädställ i barnrummet, för att skapa en trevlig och mysig atmosfär.

Samtidigt kan din dotters vackra klänningar hjälpa till att ge rummet den sötaste looken som barnet kan ha sett i sina äldre syskon eller i sovrummet. Barngalgar kan även användas i inredningen för att hänga upp barnets kostymer på. Om barnet har ett barnrum med tema i inredningen kan utklädning på barngalgar bidra till att stödja detta tema och göra temat i barnrummet komplett.

Använd barngalgar i garderoben

För att få ordning på barnets garderob kan barngalgar vara en riktigt bra lösning. Barngalgar är ett riktigt bra sätt för barnets kläder att hänga på ett snyggt och tydligt sätt. Barngalgar gör att du kan använda en hängstång så att barnets kläder inte behöver vikas i garderoben eller i lådorna i en byrå. På så sätt kan både du och ditt barn få en enkel överblick vid val av kläder.

Barngalgar på Little Happy

Du kommer ofta att behöva använda många galgar för ditt barns kläder, eftersom barn ofta har mycket kläder. Därför är det viktigt att du hittar dina barngalgar, till ett rimligt pris, som du bland annat gör på Little Happy. Se billiga barngalgar hos Little Happy på denna sida, och gör ditt barnrum snyggt och organiserat.

En vacker barngalgar i metall

Med en barngalgar för barnkläder får du helt enkelt den vackraste och mest organiserade looken i garderoben, och därför får du en mycket bättre överblick över barnets kläder. En barngalgar hjälper dig att hitta kläder till ditt barn i en hektisk dag, eftersom du enkelt kan se vilka kläder barnet har på sig. Med en barngalge i metall får du en barngalge som inte tar så mycket plats i garderoben och därför finns det plats för långt mer av barnets kläder än om du hade använt en barngalge i velour eller en barngalge i trä.

En barngalgar passar även utmärkt att använda i inredningen av barnrummet, där barnets fina klänning kan ingå i inredningen som prydnadsföremål. Med barnets fina klänningar på en barngalge skapar du enkelt ett äventyrligt barnrum. Samtidigt kan en barngalgar också användas till barnets kostymer och då kan man nästan skapa ett helt barnrum med cirkustema.

Utvald just nu