Är det dags att lära ditt barn om sparande? Då kan en spargris vara riktigt bra att använda eftersom barnet kan få sina besparingar i den. En spargris är också en söt prydnadsföremål till barnrummet, där den kan ge en söt stämning. En spargris kan följa barnet långt in i livet, och utgöra ramen för många bra sparande.
Spara 34%
Riktpris 543.95 kr.
Medlemspris 285.75 kr.
Riktpris 435.16 kr.
Spara 53%
Riktpris 107.34 kr.
Medlemspris 40.61 kr.
Riktpris 85.58 kr.
Spara 20%
Riktpris 1,086.45 kr.
Medlemspris 694.80 kr.
Riktpris 868.87 kr.
Spara 45%
Riktpris 335.07 kr.
Medlemspris 147.95 kr.
Riktpris 268.35 kr.
Spara 24%
Riktpris 59.47 kr.
Medlemspris 36.26 kr.
Riktpris 47.87 kr.
Spara 45%
Riktpris 361.18 kr.
Medlemspris 159.56 kr.
Riktpris 288.66 kr.
Spara 42%
Riktpris 269.80 kr.
Medlemspris 124.75 kr.
Riktpris 216.13 kr.
Spara 42%
Riktpris 269.80 kr.
Medlemspris 124.75 kr.
Riktpris 216.13 kr.
Spara 45%
Riktpris 361.18 kr.
Medlemspris 159.56 kr.
Riktpris 288.66 kr.
Visar 1 av 9 av 9 (1 sidor)

Spargris

En spargris kan vara bra till många saker, med spargrisen kan du både lära ditt barn om pengar, samtidigt som det kan vara det finaste prydnadsföremålet i barnrummet. En spargris följer ofta barnet i många år och många fina saker sparas med en spargris för barn. Det finns många spargris i olika färger och former och därför kan du enkelt hitta en spargris som passar ditt barn perfekt.

Med en rolig spargris uppmuntrar du barnet att spara pengar och tjäna pengar som kan komma i spargrisen. Du hittar enkelt en spargris som passar perfekt i ditt barns smak, så ditt barn kommer att älska att ha spargrisen stående framför barnrummet. En äventyrlig spargris kan hjälpa till att sätta en magisk och äventyrlig touch till barnrummet, som ditt barn garanterat kommer att älska. Du kan hitta spargrisar, gjorda i olika material, så att du kan välja det material du gillar bäst.

Har du ett litet barn är det en bra idé att välja en spargris i plast så att den inte går sönder lätt. Samtidigt kan du också välja spargris i många andra material, så det är bara att hitta en spargris som passar just ditt barn perfekt. Du kan få spargrisar som är enfärgade, eller spargrisar som är fulla av färger. Du hittar därför lätt en spargris som passar riktigt bra i barnrummet. Spargris finns nästan var som helst i barnrummet, men lägg den på ett ställe där ditt barn kan lägga pengar i det.

Lär ditt barn att spara

Med en spargris får du inte bara en enkel förvaring för barnets fickpengar, du får också den bästa möjligheten att lära ditt barn att spara ihop, redan i tidig ålder. När barnet väl börjar ha förståelse för fickpengar kan du lära ditt barn att spara ihop till olika saker som han eller hon går och vill ha. På så sätt lär sig ditt barn att du måste jobba för att få de saker du vill ha och att de inte bara kommer in genom dörren.

Med en spargris lär du också ditt barn om tålamod, eftersom barnet får vänta tills det finns tillräckligt med pengar i spargrisen. En spargris ger en möjlighet att lära ditt barn om värdet av pengar, vilket kommer barnet till godo långt in i livet. Genom att tidigt lära ditt barn goda ekonomiska vanor lär du ditt barn tidigt hur man sparar och hanterar privatekonomin senare i livet.

Ditt barn kommer också att lära sig att när fickpengarna i spargrisen spenderas på det han eller hon har velat, betyder det att pengarna i spargrisen försvinner, och då lär sig barnet att spara ihop igen.

Den perfekta doppresenten

En spargris är ofta en populär doppresent eftersom det är en present som vem som helst kan använda. En spargris följer ofta barnet i många år framöver och därför är det en rolig doppresent att ge. Det finns så många söta spargrisar som du kan ge som doppresent till ett litet barn. Spargrisarna har ofta ett sött och gulligt uttryck, så de är perfekta för små barn. En spargris är en bra doppresent, från någon som inte är så nära barnet, eftersom spargrisen ofta inte är dyra. En spargris som doppresent kommer garanterat att ge glädje till familjen, och senare till barnet, när han eller hon har en plats att förvara alla sina fickpengar.

Utvald just nu