Är du trött på ljudet från ditt barns surfplatta? Med barn hörlurar kan ditt barn fördjupa sig i både film och spel, utan att hela familjen behöver lyssna. Barn hörlurar är gjorda för barn, och därför passar de även i storleken, samtidigt som de inte går att skruva upp högre än vad som rekommenderas för barn.
Spara 45%
Riktpris 306.06 kr.
Medlemspris 134.90 kr.
Riktpris 245.14 kr.
Spara 45%
Riktpris 306.06 kr.
Medlemspris 134.90 kr.
Riktpris 245.14 kr.
Spara 45%
Riktpris 306.06 kr.
Medlemspris 134.90 kr.
Riktpris 245.14 kr.
Spara 45%
Riktpris 542.50 kr.
Medlemspris 239.34 kr.
Riktpris 433.71 kr.
Spara 45%
Riktpris 306.06 kr.
Medlemspris 134.90 kr.
Riktpris 245.14 kr.
Spara 45%
Riktpris 306.06 kr.
Medlemspris 134.90 kr.
Riktpris 245.14 kr.
Spara 45%
Riktpris 542.50 kr.
Medlemspris 239.34 kr.
Riktpris 433.71 kr.
Visar 1 av 7 av 7 (1 sidor)

Barn Hörlurar

När du ska välja hörlurar för barn är lyckligtvis några designade som är perfekta för barn. Hörlurarna för barn har ofta en design med barnens favoritkaraktärer eller vackra färger som fångar barnens intresse. Samtidigt är barnhörlurar gjorda för att passa barnets huvud, och de blir därför mindre än de som är gjorda för vuxna.

Hörlurar för barn är designade för att hålla i många timmar, så du behöver inte oroa dig för hur länge ditt barn kan använda sina hörlurar. Barnhörlurar är gjorda så att barnet enkelt kan både hoppa och dansa till musik, utan att du behöver oroa dig för att de ska gå sönder. Samtidigt är hörlurar för barn också riktigt bra om barnet ska sitta och titta på en liten tecknad film medan de vuxna gör något annat.

Barnhörlurar är gjorda för att passa barns huvudform så att de inte hela tiden glider av barnets huvud, eller inte är bekväma för barnet att bära. Dessutom är öronkuddarna, som är de som sitter på själva örat, också mindre. Därmed kommer de att matcha barnets öron, som ofta är mindre än de vuxnas.

Samtidigt är barnhörlurar också mer robusta än de vi känner till vuxna, och därför tål de även att lekas med. Till sist har även barnhörlurar en funktion där volymen är begränsad, så att de små barnens öron inte belastas när man lyssnar på musik eller tittar på tecknade filmer.

Varför ska mitt barn ha hörlurar för barn?

När du väljer ett par hörlurar för barn, snarare än en vanlig uppsättning hörlurar, minskar du risken för hörselskador hos barn. Hörselskador är ett växande problem bland både barn och unga och därför är det viktigt att ta hand om barnets öron så bra som möjligt. På grund av risken för hörselskador rekommenderas inte att barn under 3 år använder hörlurar eftersom de inte ska få någon form av ljud direkt i öronen.

Även om ditt barn är över 3 år är det viktigt att du är medveten om att barns öron är något ömtåligare än vad vuxnas öron är. När du ska välja barnhörlurar är det viktigt att du undviker hörlurar som är de som sitter inne i öronen.

Samtidigt ska du också vara medveten om att barnet inte får lyssna i sina hörlurar för många timmar om dagen. Samtidigt ska hörlurarna också passa barnets huvud så att de inte sitter och trycker på några dumma ställen på barnet.

Vilka barnhörlurar ska mitt barn ha?

Det finns många olika modeller när det kommer till barnhörlurar. De olika modellerna passar ofta de olika behoven hos barnets hörlurar. När du ska välja modell beror det mycket på vilken ljudkälla barnet behöver, eftersom hörlursuttaget så klart ska passa detta. Samtidigt är det också viktigt att fundera över vad barnet ska använda hörlurarna till.

Om barnens hörlurar ska användas för att dansa runt med full smäll på är det en riktigt bra idé att välja trådlösa hörlurar för barn. Trådlösa hörlurar för barn är lite säkrare om barnet ska dansa runt, så slipper du trasiga sladdar eller en surfplatta som ryker på golvet i en snabb rörelse.

Du kan med fördel välja hörlurar med kabel om barnet behöver använda dem för att sitta och titta på tecknade filmer. Hörlurar för barn med kabel behöver inte laddas, och därför finns det många timmar med tecknade filmer för ditt barn.

Utvald just nu