Använd en barnstol när ditt barn kommer till bordet, för den kan användas från det att barnet är väldigt litet, och sedan de första åren av barnets liv. En barnstol låter barnet sitta vid bordet, samtidigt som säkerheten är på topp och hela familjen kan koppla av för måltiden tillsammans.
Spara 45%
Riktpris 1,811.71 kr.
Medlemspris 797.79 kr.
Riktpris 1,449.08 kr.
Spara 20%
Riktpris 1,485.34 kr.
Medlemspris 951.55 kr.
Riktpris 1,187.98 kr.
Spara 20%
Riktpris 1,557.87 kr.
Medlemspris 997.96 kr.
Riktpris 1,246.01 kr.
Spara 20%
Riktpris 1,666.66 kr.
Medlemspris 1,067.59 kr.
Riktpris 1,333.04 kr.
Visar 1 av 4 av 4 (1 sidor)

Barnstol

Med en barnstol till ditt barn får barnet möjlighet att vara med när hela familjen äter tillsammans, redan från att barnet inte är riktigt gammalt. Med en barnstol kan hela familjen samlas runt bordet, stort som smått och på så sätt kan man ha det trevligt runt bordet där alla kan vara med. I en barnstol kan du vara säker på att barnet sitter ergonomiskt bra, samtidigt kan du också vara helt säker på att säkerheten är på topp när ditt barn sitter i en barnstol.

När ditt barn är vid bordet, redan från barnet är ganska litet, kommer barnet att utveckla sina sociala färdigheter och förmågan att kommunicera med andra. Hela familjen får möjlighet att prata med barnet när han eller hon sitter vid bordet och du kommer garanterat att få mycket kul ur en barnstol.

När barnet blir lite större kommer barnet med en barnstol för barn att utveckla sina ätfärdigheter eftersom barnet hjälper till att äta en måltid vid bordet. När barnet sitter vid bordet kan barnet kopiera hur de andra vid bordet äter och därigenom utveckla sin förmåga att äta mat.

När ska jag köpa en barnstol?

En barnstol bebis är inte det viktigaste att köpa, även innan barnet är fött. Men när bebisen närmar sig 4-6 månaderna är det en riktigt bra idé att köpa en barnstol för där börjar bebisen behöva introduceras för riktig mat. Samtidigt kan barnstolen användas i många år, eftersom de flesta barnstolar går att justera i storlek, så att barnet kan använda barnstolen tills barnet inte vill sitta på den längre.

Med en barnstol för barn blir mattiden bara bekvämare för barnet, speciellt om man har en dyna till en barnstol, så att barnet sitter mjukt och skönt i barnstolen. Samtidigt kan ättiden vara roligare för barnet, eftersom barnet kan hjälpa till att äta sin mat tillsammans med resten av familjen.

Om du är orolig för att barnet inte ska kunna nå matborden, eller om du har ett känsligt matbord, kan du köpa en barnstol med bord så att barnet har ett eget bord att äta på. Ditt barn kommer tillbringa många timmar vid matbordet, så det är viktigt att du hittar en bra barnstol till barnet.

Hur man hittar rätt barnstol

När du ska hitta den perfekta barnstolen till ditt barn är det viktigaste att barnstolen är skapad för barn. Samtidigt är det också väldigt viktigt att barnstolen passar ditt barns storlek, så att ditt barn får rätt stöd när barnet sitter i sin barnstol. Det är också otroligt viktigt att barnstolen håller sig till alla säkerhetsregler som finns för att ett barn ska sitta i den så att barnet inte utsätts för någon form av fara när han eller hon sitter i sin barnstol.

Du kan med fördel välja en barnstol som är lätt att rengöra, för när ditt barn väl har introducerats för mat blir barnstolen lätt smutsig. Det är därför en bra idé att välja en barnstol som enkelt kan torkas av med en våt trasa eller lite tvålvatten. När man har barn kan man ofta få ett babyinlägg till en barnstol, så att barnet får rätt stöd när han eller hon sitter i stolen.

Här är det också en bra idé att välja ett babyinlägg, med ett överdrag som går att tvätta, eftersom du kan riskera att flugor kommer på. Slutligen är det viktigt att barnstolen är lätt att använda. Det ska vara lätt för dig att få barnet i och ur barnstolen, samtidigt som barnet själv ska kunna klättra upp på sin barnstol när barnet växer upp.

Utvald just nu