Skapa utrymme för lugna aktiviteter och avkoppling, med en barnsoffa i barnrummet. Med en barnsoffa i barnrummet uppmuntrar du ditt barn till lugna stunder, vilket kan vara riktigt skönt i en annars hektisk vardag. Med en barnsoffa uppnår ditt barn den bästa komforten och därför blir de flesta barn också riktigt glada över att ha en barnsoffa.
Spara 36%
Riktpris 2,464.45 kr.
Medlemspris 1,253.26 kr.
Riktpris 1,971.27 kr.
Spara 30%
Riktpris 3,243.39 kr.
Medlemspris 1,817.51 kr.
Riktpris 2,595.00 kr.
Spara 30%
Riktpris 3,443.56 kr.
Medlemspris 1,929.20 kr.
Riktpris 2,754.56 kr.
Spara 30%
Riktpris 2,989.54 kr.
Medlemspris 1,675.36 kr.
Riktpris 2,391.92 kr.
Spara 30%
Riktpris 2,989.54 kr.
Medlemspris 1,675.36 kr.
Riktpris 2,391.92 kr.
Spara 30%
Riktpris 2,989.54 kr.
Medlemspris 1,675.36 kr.
Riktpris 2,391.92 kr.
Spara 30%
Riktpris 3,443.56 kr.
Medlemspris 1,929.20 kr.
Riktpris 2,754.56 kr.
Spara 30%
Riktpris 2,989.54 kr.
Medlemspris 1,675.36 kr.
Riktpris 2,391.92 kr.
Visar 1 av 8 av 8 (1 sidor)

Det är därför du ska köpa en barnsoffa

Barnsoffan är en genialisk möbel för barnfamiljen. De är designade för barn och säkerställer därmed optimal sitt- och liggkomfort för barnet. Ditt barn kan ha mycket krut i ryggen, men det betyder inte att barnet inte behöver slappna av. Därför är det vettigt att barnet får en bra möjlighet att koppla av – till exempel i en mjuk möbel där barnet kan sitta eller ligga bekvämt.

En soffa för barn är idealisk för barnrummet. Du kan med fördel välja en barnsoffa som liknar den i vardagsrummet, då barn ofta speglas i sina föräldrar - barnen kan ofta se föräldrarna slappa i soffan, och kommer därför snabbt få reda på att han eller hon också kan koppla av i sin alldeles egna soffa. Här finns tid för en lugn stund, där det kan bli antingen ren avkoppling eller en stilla och lugn aktivitet i bekväma sittförhållanden.

Optimal sittkomfort för barnet

En minisoffa för barnet är skapad för att passa barn. Detta säkerställer att ditt barn sitter så bra som möjligt när du väljer att ge honom/henne en barnsoffa. Förutom att kunna sitta bekvämt och slappna av kommer barnet garanterat också att tycka att det är riktigt roligt att kunna ha en helt egen variant av en soffa, som dessutom också är en liten variant av soffan föräldrarna använder i vardagsrum. En soffa som passar barnstorleken kommer också att göra det lättare för barnet att hitta den optimala sittkomforten, till skillnad från en stor soffa.

Soffbarn kommer att älska att använda sin alldeles egna barnsoffa när det är biodags, och filmer måste ses med hela familjen. De flesta barnsoffor är lätta att flytta runt och därmed kan soffan flyttas in i vardagsrummet, så att barnet kan sitta i sin älskade soffa när det är på film med familjen. Genom att ha en soffa som är lätt att flytta runt på kommer barnet även enkelt att kunna flytta runt den i barnrummet, beroende på barnets behov.

Mysiga stunder med soffa för barn

Barnsoffan är också idealisk när man läser en bok tillsammans eller när barnet vill titta i en bok. Att veta att barnet kommer att sitta optimalt och bekvämt skapar också mer tålamod att sitta still under en längre period och därmed blir det möjligt att skapa mer lugna stunder med barnet.

Barnet kan lätt ha det mysigt för sig själv eller med föräldrarna i barnsoffan, men barnet kan också enkelt bjuda alla nallar på te eller en mysig filmkväll. En soffa för barn är idealisk för att skapa fantastiska barndomsminnen, oavsett om det är ensam, med föräldrarna eller med nallar – här kommer varje mysigt ögonblick att bli minnesvärt.

En barnsoffa kan enkelt ingå i inredningen

En liten soffa för barn är inte svår att passa ihop med de andra elementen som finns i barnrummet. Du kan hitta just den barnsoffa som passar inredningen – oavsett om den är modern eller mer rustik. De många olika barnsofforna finns i både modern och nordisk design, men du hittar även barnsoffor i retrodesign som påminner dig som förälder om din egen barndom. På så sätt kan du hitta just den barnsoffa som passar din inredning.

Många olika alternativ

Barnsoffor finns både i modern design, och i de mer retro och gammaldags designerna och det öppnar upp för en rad möjligheter. Här kan du låta barnsoffan vara en del av inredningen, och till exempel skapa en mysig myskrok i barnrummet, där ditt barn kan koppla av och ha roligt, vilket barnet säkert kommer att älska. Du kan även använda en barnsoffa för en unik touch hemma eller i barnrummet för att skapa en barnvänlig atmosfär i rummet den placeras i. På så sätt kommer även andra barn att känna sig välkomna när de kommer på besök.

De söta barnsofforna behöver inte verka helt främmande, eftersom de flesta av de många söta barnsofforna ofta ser ut som mindre versioner av möblerna som du redan har i ditt hem. Således kan en barnsoffa ge ett sött och unikt uttryck till vardagsrummet, eller skapa en röd tråd i hemmet, genom att ha en barnsoffa i barnrummet, som påminner om den du har i vardagsrummet. Detta kommer att ha en positiv effekt på inredningen.

En plats där barnet kan vara sig själv

Genom att ha en barnsoffa i hemmet ser du till att ditt barn alltid har en bekväm plats att sitta på, där han eller hon kan vara sig själv och koppla av. När man inreder ett barnrum är det viktigt att skapa utrymme för skoj och lek, men i synnerhet även för avkoppling. På så sätt blir rummet inbjudande för både lek, men också avkoppling. När det är kompisar på besök kommer de att erbjudas både lek, men också en plats att koppla av och på så sätt kan både aktivitetsspel men även lugna och lugna lekar öppnas upp. Det blir bara fantasin som sätter gränserna för spelen.

Således kan du skapa en mysig och avslappnad atmosfär i barnrummet, genom att använda en barnsoffa för barnet. Efter en lång dag på dagis eller i skolan kommer nu barnet, med en barnsoffa, att få möjlighet till optimal avkoppling, utan att barnet tvingas vara socialt med familjen om det behövs lugn. Det kommer säkert att vara en fördel för barnet, att uppnå den optimala avkopplingen på vardagar, såväl som på helger.

Vilken barnsoffa ska jag välja?

När det kommer till att välja vilken barnsoffa som ska passa in i ditt hem beror det mycket på dina behov. Detta beror på att barnsofforna är skapade för komfort och avkoppling för barnet och därmed blir det skönt för barnet oavsett vilken som väljs. Vid val beror det också på var i hemmet denna barnsoffa ska användas.

En barnsoffa i barnrummet

Om soffan ska användas i barnrummet kan du med fördel välja en soffa som är lätt i uttrycket och i en färg som barnet gillar. När det kommer till barnrummet, där det också ska finnas plats för lek, kan du med fördel välja en utfällbar soffa för barn. Här ska det skapas en plats där barnet kan leka på ett bekvämt underlag, och samtidigt sitta skönt och skönt – en multifunktionell möbel är alltid bra, då den öppnar upp för olika aktiviteter.

Om det är en utfällbar soffa du vill ha kan du med fördel välja en city KlipKlap barnsoffa där det finns ett brett utbud av olika barnsoffor. Dessa barnsoffor kan fällas ut till en sängliknande möbel, där barnet kan ligga och slappna av, och fällas ihop igen så att det blir en vanlig barnsoffa. Med detta blir det både en större mjuk plats att koppla av på, och när den är ihopfälld blir det mer golvyta för lek.

En slitstark barnsoffa från by KlipKlap

En by KlipKlap barnsoffa är gjord av bra material. Den är gjord av OEKO-TEX-certifierade material, så du behöver inte oroa dig för att ditt barn ska utsättas för farliga kemikalier. Med detta material kan man glädja sig åt att alla led i produktionen varit skonsamma mot miljön och därmed stöds även den gröna utvecklingen.

Dessa material är också hållbara och är därför idealiska för barns användning. De robusta materialen gör att en by KlipKlap barnsoffa lätt tål att ett barn leker vilt på den – vilket också gör soffan lätt att hålla ren och snygg. Soffan är skapad för båda; både vild lek och avkoppling.

En barnsoffa i vardagsrummet

Är det däremot en barnsoffa till vardagsrummet kan du välja en som passar till den soffa du redan har. Det kan t.ex. vara en soffa i en snygg grå färg, om din vanliga soffa också är grå, och på så sätt skapas en snygg och röd tråd i vardagsrummet, och det moderna utseendet i inredningen stöds. Här kan barnet sitta i sin egen soffa när ni håller filmkväll för hela familjen och ni kommer att kunna se hur barnet ser upp till sina föräldrar i den stora soffan.

By KlipKlaps barnsoffor finns även i många olika färger, och därmed kan du förmodligen hitta en som matchar färgerna i vardagsrummet, och på så sätt skapa den röda tråden. De är också skapade i en enkel, men modern och stilren, design, så att de lätt kommer att passa in och ge en personlig touch till vardagsrummet. Med en barnsoffa i vardagsrummet skapas en inbjudan till barn och lek, och kommer att göra hemmet mer nära och personligt.

Skapa trygghet och tydlighet för barnet

För barn kan det snabbt bli ohanterligt att behöva använda den stora möbeln, och det kan även vara farligt för barnet att krypa omkring ensam och därmed blir det bättre och säkrare med en barnmöbel. Barnen kommer att tycka att det är bekvämare att ha möbler för sin storlek, eftersom det också kommer att verka mer hanterbart för dem. Det blir också bekvämare för barnet att sitta på en möbel som är skapad för dem och deras storlek.

Utvald just nu