Vill du ha ditt barn i köket? Så se till att säkerheten är i sin ordning, genom att använda barnknivar. Barnknivar är små knivar som barnet kan skära både frukt och grönt med, men de är inte tillräckligt vassa för att kunna skära fingrarna. Ditt barn kommer att älska att få vara i köket, så det är en bra idé att köpa barnknivar.
Spara 30%
Riktpris 361.18 kr.
Medlemspris 201.62 kr.
Riktpris 288.66 kr.
Spara 54%
Riktpris 269.80 kr.
Medlemspris 100.09 kr.
Riktpris 216.13 kr.
Spara 54%
Riktpris 269.80 kr.
Medlemspris 100.09 kr.
Riktpris 216.13 kr.
Spara 30%
Riktpris 361.18 kr.
Medlemspris 201.62 kr.
Riktpris 288.66 kr.
Spara 30%
Riktpris 361.18 kr.
Medlemspris 201.62 kr.
Riktpris 288.66 kr.
Visar 1 av 5 av 5 (1 sidor)

Barnkniv

Det är inte många saker som ger mer kvalitetstid än när man har sina barn i köket. Men i köket finns också många redskap som kan vara farliga för de små barnen att operera. Därför är det en bra idé att ha lite köksredskap som kan användas av barn. På så sätt kan ditt barn hjälpa till att laga maten utan några begränsningar.

Ta hand om ditt barn i köket

När du ska ta in dina barn i köket är det viktigt att de inte får en gammal tråkig kniv som legat gömd i byrålådan i många år. Man kan inte alltid vara helt säker på att den gamla kniven nu också är 100% matt.

Om den gamla kniven inte är matt kan det gå fruktansvärt fel för barnet i köket. Välj istället en barnkniv när ditt barn behöver vara i köket, så slipper du säkert de värsta olyckorna.

Välj rätt barnkniv

Det är väldigt olika vilken barnkniv som passar just ditt barn. Det beror mycket på om ditt barn har varit mycket i köket hittills, eller om det är något helt nytt. Dessutom måste barnkniven också växa med barnet, eftersom ditt mod växer och ditt barns självförtroende i köket.

Det är därför du behöver en barnkniv

Det smarta med barnknivar är att de kan göra samma sak som riktiga vuxenknivar, men det finns en extra trygghet med dem. De kan skära morötter över, men inte fingrar. Dessutom har barnkniven en rundad spets, så du kan inte sticka dig själv eller andra med knivspetsen.

Samtidigt har barnknivarna ett bra handtag så att kniven inte glider för barnet och den är bra att hålla i, för de små barnens händer. Även om barnknivarna är väldigt säkra är det viktigt att komma ihåg att barnknivarna är ett köksredskap och inte en leksak.

En kniv gjord för barn

Barnknivarna är specialdesignade för barn, och tillverkarna är extremt noggranna när det kommer till köksutrustning för barn. De populäraste barnknivarna är från Kinderkitchen, som är extremt praktiska eftersom de går att diska i diskmaskinen, så de är snabbt redo att förbereda nästa måltid.

Du kan lugnt låta ditt barn använda en barnkniv

Barnknivarna från Kinderkitchen innehåller inga hormonstörande ämnen, och de är fria från BPA, ftalater och PCV. Därför kan du lugnt låta ditt barn använda Kinderkitchen barnknivar, och du kan lugnt låta dessa barnknivar komma i kontakt med maten du ska äta. Barnen kan lätt skära både grönsaker och frukt utan att skära sig i de små fina fingrarna.

En barnkniv som talar till barnet

De söta barnknivarna från Kinderkitchen är designade så att de ser ut som en söt miniatyrversion av köksredskapen som föräldrarna använder. Barnknivarna från Kinderkitchen kan göra det roligt för barnen att vara i köket, eftersom de är roliga och färgglada.

Med dessa barnknivar kan barnen få en extra lust att delta i matlagningen, eftersom de stolt kan visa upp sakerna de skurit, samtidigt som matlagningen har varit en lek, med de roliga barnknivarna med djurmotiv.

Barnkniven från Kinderkitchen är formad som en hund, där hundens tänder är knivens tänder, på så sätt kommer barnen att kunna ha mycket roligt att skära med den. ​​De söta barnknivarna från Kinderkitchen är helt perfekta om du vill involvera ditt barn i matlagningen, och samtidigt lära dem om användningen av köksredskap, utan att du behöver oroa dig för några olyckor.

Undvik olyckor i köket med en barnkniv

Barnknivarna från Kinderkitchen är designade på ett sådant sätt att barnet helt enkelt inte kan ta skada och du kan därför ta ditt barn in i köket med sinnesro.

Många barn kommer också att tycka att det är något roligare att äta maten och äta upp om de själva har varit med och lagat mat. Dessutom får du mycket kvalitetstid i köket, då mat ofta är något som kan samla hela familjen.

Knivar för barn

När ditt barn behöver vara i köket är det en bra idé att välja knivar för barn, så slipper du de värsta olyckorna i köket. Med knivar för barn kan du tryggt låta ditt barn skära i grönsaker eller frukt, eftersom de smarta knivarna enkelt kan skära i både frukt och grönsaker.

Samtidigt är knivar för barn inte tillräckligt vassa för att skära ditt barns fingrar, och därför kan du lugnt låta ditt barn hjälpa till i köket.

Barnknivar på Little Happy

Hos Little Happy hittar du ett urval av barnknivar i de sötaste designerna och med de vackraste färgerna. Det råder ingen tvekan om att ditt barn kommer att älska en av barnknivarna som du hittar här på sajten.

Barnknivarna finns i svart, orange, grön, blå, lila och röd. Samtidigt kan barnknivarna köpas i set om 2, eller individuellt. Barnknivarna finns både med och utan stift, så ditt barn får inga restriktioner i köket. Hitta ditt barns barnkniv hos Little Happy och spara hela 40-54%.

Utvald just nu