Barn älskar musik! Därför är en bra leksak för barn också ett piano så att barnet kan utforska musiken. Ett piano för barn finns i flera varianter, du kan både hitta dem i plast för de allra minsta, eller ett piano för barn som påminner mer om ett riktigt piano. Det råder ingen tvekan om att ditt barn kommer att njuta av det riktigt länge.
Spara 20%
Riktpris 542.50 kr.
Medlemspris 346.68 kr.
Riktpris 433.71 kr.
Spara 35%
Riktpris 543.95 kr.
Medlemspris 282.85 kr.
Riktpris 435.16 kr.
Spara 32%
Riktpris 2,357.11 kr.
Medlemspris 1,276.47 kr.
Riktpris 1,885.69 kr.
Spara 37%
Riktpris 1,179.28 kr.
Medlemspris 590.37 kr.
Riktpris 942.84 kr.
Spara 34%
Riktpris 1,269.21 kr.
Medlemspris 670.14 kr.
Riktpris 1,015.37 kr.
Spara 33%
Riktpris 1,087.90 kr.
Medlemspris 584.56 kr.
Riktpris 870.32 kr.
Spara 33%
Riktpris 632.43 kr.
Medlemspris 339.42 kr.
Riktpris 506.23 kr.
Visar 1 av 7 av 7 (1 sidor)

Piano för barn

För både vuxna och barn kan musik fungera som ett ytterligare språk. Musik kan få oss att tolka olika stämningar och nya känslor. Detta syns särskilt när musik används i filmer, där det hjälper oss att förstå stämningarna. När det kommer till musik är det det enda sättet som hela världen kan kommunicera tillsammans och därför är musik också riktigt bra för att skapa gemenskaper.

Barn ända ner till nyfödda har en förståelse för musik eftersom de kan fastna i den. Mycket små barn älskar att lyssna på musik medan de rör sig. Redan innan barn kan kommunicera genom att tala kan de kommunicera genom musik med kroppen och barnets rörelser.

Musik är bra för många saker, eftersom det skapar några väldigt unika gemenskaper och ett väldigt speciellt sätt att kommunicera mellan människor. Samtidigt bidrar musik också till att stärka barns inlärningsförmåga.

Varför är musik bra för barn?

När barn hör musik utvecklas deras fantasi eftersom barn kan skapa både små bilder och fantasifulla berättelser när de hör text och melodi i musiken. Experter säger att barn som lyssnar på mycket musik har lättare att lära sig tala och förstå. Detta sägs för att musikens rytmer talar direkt till vänster hjärnhalva.

Eftersom de små melodierna talar till höger hjärnhalva aktiveras båda hjärnhalvorna när barn hör musik. Med musik kan du lära ditt barn att förstå olika stämningar, vilket kommer att gynna barnen under hela livet. Barn kan lära sig mycket om sig själva när de hör musik, eftersom de kommer i kontakt med sig själva på ett väldigt speciellt sätt.

När barnet är en del av de helt unika gemenskaper som musiken kan bjuda in, kommer ditt barns sociala kompetens att stärkas. Många barn känner till pianot, därför är ett piano ett riktigt bra ställe att börja när ditt barns musikintresse ska väckas.

Vad kan barnet göra med ett piano för barn?

Med ett piano för barn får ditt barn stora möjligheter att skapa musik. Med pianot har man också möjlighet att skapa musik tillsammans i hela familjen, och på så sätt ha väldigt roligt tillsammans, eftersom musik knyter ihop människor på ett alldeles speciellt sätt. Du kan redan från din bebis är nyfödd börja sjunga för din bebis, du kommer snabbt att se hur bebisen fastnar i de små tonerna.

Sång hjälper ofta till att lugna de flesta barn. Dessutom är musik helt fantastiskt för att få barnens fantasi att flyga därifrån och därmed utvecklas barnets kreativa tänkande. Räkna inte med att så fort ditt barn skaffar ett barnpiano så låter det bra. Men ju tidigare du introducerar ditt barn för musik och instrument, desto större är chansen att det låter bra snabbare när barnet sätter sig ner för att spela ett instrument.

När barnet har ett instrument kan du göra dig redo att gå på en massa konserter hemma i vardagsrummet, där barnet kommer att älska att framföra den ena föreställningen efter den andra. När konserten är över kan de ge barnet de största applåderna, och då får du se hur barnets ögon strålar och därmed bidrar du till att stärka barnets självkänsla och väcka ett musikintresse redan tidigt i barnets liv.

Utvald just nu