Ett födelsedagståg är verkligen ett sött tillskott på födelsedagsbordet, för det ger verkligen en känsla av fest och kärlek. Ett födelsedagståg finns i många varianter, och kan innehålla både siffror och ljus, så att födelsedagen verkligen kan firas. Ett födelsedagståg är verkligen en bra 1 års present eller doppresent som ger glädje i riktigt många år.
Spara 20%
Riktpris 570.06 kr.
Medlemspris 364.08 kr.
Riktpris 455.47 kr.
Spara 50%
Riktpris 578.76 kr.
Medlemspris 230.63 kr.
Riktpris 462.72 kr.
Spara 20%
Riktpris 454.02 kr.
Medlemspris 290.11 kr.
Riktpris 362.63 kr.
Spara 45%
Riktpris 471.42 kr.
Medlemspris 205.98 kr.
Riktpris 377.14 kr.
Spara 47%
Riktpris 542.50 kr.
Medlemspris 230.63 kr.
Riktpris 433.71 kr.
Spara 43%
Riktpris 813.75 kr.
Medlemspris 372.79 kr.
Riktpris 651.29 kr.
Spara 44%
Riktpris 870.32 kr.
Medlemspris 391.64 kr.
Riktpris 696.25 kr.
Spara 20%
Riktpris 723.81 kr.
Medlemspris 462.72 kr.
Riktpris 578.76 kr.
Spara 44%
Riktpris 870.32 kr.
Medlemspris 391.64 kr.
Riktpris 696.25 kr.
Spara 43%
Riktpris 813.75 kr.
Medlemspris 372.79 kr.
Riktpris 651.29 kr.
Spara 44%
Riktpris 870.32 kr.
Medlemspris 391.64 kr.
Riktpris 696.25 kr.
Spara 43%
Riktpris 1,015.37 kr.
Medlemspris 464.17 kr.
Riktpris 812.30 kr.
Spara 44%
Riktpris 870.32 kr.
Medlemspris 391.64 kr.
Riktpris 696.25 kr.
Spara 43%
Riktpris 816.65 kr.
Medlemspris 369.89 kr.
Riktpris 652.74 kr.
Spara 52%
Riktpris 414.85 kr.
Medlemspris 159.56 kr.
Riktpris 332.17 kr.
Spara 44%
Riktpris 870.32 kr.
Medlemspris 391.64 kr.
Riktpris 696.25 kr.
Spara 20%
Riktpris 815.20 kr.
Medlemspris 522.19 kr.
Riktpris 651.29 kr.
Spara 31%
Riktpris 52.22 kr.
Medlemspris 29.01 kr.
Riktpris 42.07 kr.
Spara 31%
Riktpris 52.22 kr.
Medlemspris 29.01 kr.
Riktpris 42.07 kr.
Spara 31%
Riktpris 52.22 kr.
Medlemspris 29.01 kr.
Riktpris 42.07 kr.
Visar 1 av 20 av 20 (1 sidor)

Skapa minnen med ett födelsedagståg

De populära födelsedagstågen kan hjälpa till att skapa de finaste minnen, från dina barns födelsedagar. Ett födelsedagståg kan vara den finaste bordsdekorationen bland alla traditionella saker på födelsedagsbordet, så att födelsedagsbordet får lite personlighet på den stora dagen.

Det fina födelsedagståget kan användas igen som bordsdekoration i många år och barnet kan stolt blåsa ut ljusen från tåget istället för i en tårta.

Du kan antingen välja att ha ett födelsedagståg för vart och ett av dina barn, men det enkla sättet att byta ut bokstäverna gör att dina barn enkelt kan använda samma tåg för sina födelsedagar. Ett födelsedagståg kan lätt vara en av de saker som barn ser fram emot år efter år.

Använd därför födelsedagståget som en mysig tradition på bordet och hjälp dina barn att skapa de underbaraste minnen från sina barns födelsedagar.

Inför födelsedagen kan du och ditt barn byta nummer och ljus på födelsedagståget, på samma sätt kan ni tillsammans prata om hur man använder siffror och vad det innebär när man blir ett år äldre.

Den klassiska doppresenten

Det kan vara svårt att komma på vad man ska ge i doppresent när man bjuds in till dop. De flesta familjer blir glada för en dopgåva som går att rädda och skapa glädje genom hela barnets liv. Med ett födelsedagståg får du just en sådan present. Födelsedagståget kan användas på barnets födelsedagar i många år, samtidigt som födelsedagståget kan pryda barnrummet.

Ett födelsedagståg ger en glad och ofta äventyrlig stämning i barnrummet. Du kan hitta födelsedagståg med många olika motiv, så du hittar utan tvekan ett som passar perfekt till barnet som ska döpas. Du kan både hitta ett födelsedagståg för tjej, som är fyllt med prinsessor och liknande. Samtidigt kan du också hitta ett födelsedagståg för pojkar, med djur och andra roliga motiv.

Det finns så många söta varianter som utan tvekan kommer att ge glädje. När du ska hitta ett tåg kan du få både ett födelsedagståg i trä, eller ett i stengods. Välj det material du gillar bäst, med det finaste motivet. Födelsedagstågen finns med pojkvakter, prinsessor, gård och sagor.

Därför hittar du lätt en variant som passar in i vilket modernt barnrum som helst. De flesta tåg kommer med antingen namn, eller flera olika nummer och flaggor så att det kan anpassas för barnet.

Tillbehör till ditt födelsedagståg

Du kan alltid köpa extra tillbehör till ditt födelsedagståg. Du kan till exempel köpa fler siffror eller bokstäver om du behöver detta. Många födelsedagståg har bara nummer upp till 6, men om ditt barn ändå är nöjd med det kan du köpa nummer så att det fortfarande kan användas.

I de flesta födelsedagståg finns det plats för ljus, och du kan enkelt köpa nya ljus som passar de små ljushållarna. Samtidigt finns ljusen i olika färger och teman, så du kan enkelt hitta några ljus som passar perfekt till ditt barns födelsedagståg.

Födelsedagståget som växer med barnet

Ett födelsedagståg är en detalj som kan återkomma till födelsedagsbordet år efter år. När du köper ett födelsedagståg får du fler nummer, så varje år kan du lägga ett nytt nummer på födelsedagståget när barnet växer. Därför kan ett födelsedagståg också ge glädje i riktigt många år.

De många siffrorna som följer med gör att födelsedagståget kan användas så länge barnet tycker att det är roligt att använda. På vissa födelsedagståg finns det utrymme för dig att placera fler nummer, och därför kan den användas väldigt länge i barnets liv.

Kids by FRIIS födelsedagståg

Kids by FRIIS är ett danskt designmärke som har skapat både leksaker och barninredning sedan 2006. Kids by FRIIS är särskilt kända för sina mycket detaljerade födelsedagståg, som du så småningom hittar i vilket danskt hem som helst där en barnfamilj bor.

När Kids by FRIIS designar sina produkter är det i otroligt hög kvalitet. Samtidigt har alla deras produkter en väldigt klassisk design som alla har en touch av äventyr. Detta syns särskilt på de unika födelsedagstågen, som också finns i ett äventyrligt tema.

Dekorera till festen med ett födelsedagståg

När födelsedagen ska hållas finns det inget roligare för barnet än att det är snyggt pyntat. Använd födelsedagståget som inspiration till temat för födelsedagen och köp en massa fina dekorationer.

Lägg till bordsdekorationer i till exempel gårdstema och dekorationer med flaggstänger och ballonger i de finaste färgerna så har det skapats grogrund för en fantastisk fest för ditt barn. Med både dekorationer och födelsedagståg slutar barnfödelsedagen plötsligt med att handla om mycket mer än födelsedagspresenter och tårta.

Ställ in ramen med det finaste födelsedagståget för en festlig dag med barnets familj och vänner. På så sätt kan barnets födelsedag bli en väldigt speciell dag som barnet kommer att tänka tillbaka på länge. Eftersom du kan anpassa födelsedagståget så att det passar ditt barn perfekt, känns ditt barn verkligen som att han eller hon står i centrum för den stora dagen.

Välj rätt tema för födelsedagståget

När du ska köpa ett födelsedagståg är det en bra idé att välja ett tema som barnet är intresserad av. På så sätt kan barnet också njuta av födelsedagståget, i barnrummet. Ett födelsedagståg kan hjälpa till att sätta stämningen i barnrummet, där barnet till exempel har safari-tema. Här kan du med fördel välja ett safari födelsedagståg.

Samtidigt kan ett födelsedagståg också vara bra för att sätta ett tema för ett barns födelsedag. Många barn tycker att temafester och kostymer är roliga, och därför kan man inspireras av födelsedagstågets tema. När du väl har valt ett födelsedagståg kan du släppa temat igen år efter år, och det kan utvecklas mer och mer.

Födelsedagståg med djur

Är ditt barn helt galet i djur? Då är nog ett födelsedagståg med djur det bästa valet. De flesta barn älskar djur, och de gör så långt in i sina liv. Djur är något de flesta kan relatera till och därför är det ett bra val med ett födelsedagståg med djur.

Det finns flera olika födelsedagståg med djur och du kan med fördel välja ett som har de djur som ditt barn är särskilt fascinerat av. Det finns både safari födelsedagståg, som har alla djur som barnet känner från Zoo. Samtidigt finns det också en födelsedagståg gård, som har alla husdjur. Det är det perfekta tåget för den lilla bonden.

Födelsedagståg äventyr

Ett äventyrligt tema kan förtrolla alla barn, och vuxna för den delen. Barn och vuxna känner alla till sagor och därför är det självklart att välja ett sago födelsedagståg för att dekorera födelsedagsbordet. Med ett sådant födelsedagståg skapar du snabbt det mest äventyrliga barnets födelsedag.

De äventyrliga födelsedagståg finns för både killar och tjejer, och därför är de ett riktigt bra val för ditt barn. Med ett äventyrligt födelsedagståg får man också ett tåg som barnet aldrig riktigt blir för gammalt för, för man blir aldrig för gammal för det.

Skapa glädje med ett födelsedagståg

Den största förmågan hos ett födelsedagståg är att skapa glädje. Ett födelsedagståg sprider verkligen mycket glädje eftersom det förknippas med födelsedagar som de flesta förknippar med något gott. Med ett födelsedagståg på födelsedagsbordet sprider sig i glädje både för barnet men även för resten av gästerna.

Ett födelsedagståg skapar dock inte bara glädje på födelsedagen, det kan stå och pryda barnrummet året om. De fina födelsedagståg pyntar så fint för att de har en snygg och detaljerad design som ungarna kommer att älska att titta på.

Träfödelsedagståg

De söta födelsedagståg är ofta gjorda av trä, vilket gör att de har en lång livslängd. Trä är ett mycket hållbart material, och därför håller det också mycket längre tid. Födelsedagståg du hittar på denna sida är alla gjorda av trä, och därför slipper du också att barnet kommer i närheten av onödig kemi.

Födelsedagståg i trä är i riktigt hög kvalitet och därför kan du ha det i riktigt många år. Samtidigt har de en mer naturlig look, vilket gör födelsedagståget mer tidlöst och stilrent.

Magni födelsedagståg

Magni är ett danskt märke som designar de sötaste barnvänliga födelsedagståg i trä. Magni har funnits sedan 2001, där de designat leksaker för barn, i riktigt hög kvalitet. De söta födelsedagståg från Magni är väldigt neutrala i sitt uttryck och därför kan många födelsedagståg från Magni användas för både killar och tjejer.

Hos Magni hittar du födelsedagståg med små djur på, i en färgglad design som de flesta barn kommer att älska att ha på födelsedagsbordet. Samtidigt kan ett Magni födelsedagståg också dekorera så fint i barnrummet, där det kan sätta en färgstark touch.

Ljus för födelsedagståg

I de populära födelsedagståg finns det alltid plats för dig att sätta några ljus och därför kan du med tiden mycket väl få slut på ljus till födelsedagståget. På den här sidan kan du köpa extra ljus till födelsedagståg när du tar slut, så år efter år kan du ha ljus tända när ditt barn fyller år.

Utvald just nu