Gör roliga tavlor med ditt barn, med fingerfärg. Fingerfärg är färg som kan appliceras på fingrarna, och ditt barn kan göra roliga och vackra tavlor genom att helt enkelt använda fingrarna som en pensel. Gör de finaste presenterna till mor- och farföräldrar med fingerfärg, ditt barn kommer att tycka att det är så roligt att göra!
Spara 20%
Riktpris 633.88 kr.
Medlemspris 404.70 kr.
Riktpris 506.23 kr.
Spara 39%
Riktpris 56.57 kr.
Medlemspris 27.56 kr.
Riktpris 44.97 kr.
Spara 40%
Riktpris 181.32 kr.
Medlemspris 87.03 kr.
Riktpris 145.05 kr.
Spara 40%
Riktpris 181.32 kr.
Medlemspris 87.03 kr.
Riktpris 145.05 kr.
Visar 1 av 4 av 4 (1 sidor)

Fingerfärg

Fingerfärg kommer att falla i smak bland alla barn, även det kräsna barnet. Med Fingerfärg sätts kreativiteten i spel, där barnet får stora möjligheter att utveckla sinnena i samspel med att han eller hon njuter av de mest fantastiska stunderna, antingen på egen hand eller i gemenskap med barnets föräldrar. Genom Fingerfärg får barnet möjlighet att utveckla sina taktila sinnen samtidigt som barnet njuter av en kvalitetstid mellan barn och föräldrar. Fingerfärg kommer att vara den ultimata utgångspunkten för barnet som älskar att vara kreativ och samtidigt utveckla och ständigt förbättra sina förmågor. Med fingerfärg kommer barnet att underhållas dygnet runt, där fingerfärg är lätt att använda till föräldrarnas lilla guldklimp. Genom Fingerfärg kommer barnet att lära sig slappna av och därmed kommer leken med fingerfärg att ha en särskilt lugnande och avslappnande effekt på de små.

Fingerfärg för det kreativa barnet

Fingerfärg kommer att vara det perfekta verktyget för det kreativa barnet. Genom Fingerfärg kommer barnet att få utveckla sina kreativa färdigheter, samtidigt som de skapar de finaste konstverken. Alla barn kommer att älska att spendera timmar med att interagera med fingerfärg, medan en målning med fingerfärg kommer att vara perfekt för antingen en födelsedagspresent eller julklapp. Genom den kreativa leken med Fingerfärg kommer barnet att underhållas 24/7, där barnet får goda möjligheter att uttrycka sina känslor, vilket kommer att lindra med stress och olika tröttsamma stunder. Genom leken med fingerfärg kommer barnet i den mån att ha det största leendet på läpparna, samtidigt som barnet får utveckla sitt kreativa sinne.

Skapa kvalitetstid med fingerfärg

Med fingerfärg skapar det snabbt en härlig kvalitetstid mellan barn och föräldrar. Varje barn kommer att älska att umgås med föräldrar och vad är bättre än att vara kreativa tillsammans? Med fingerfärg kan barnet släppa lös kreativiteten, samtidigt som det har de trevligaste samtalen över bordet med föräldrarna. Under kvalitetstiden med fingerfärg kommer barnet att utveckla fantasi och fantasi genom denna tavla, som är som skapad för barnet. fingerfärg involverar de finaste färgerna, vilket gör att barnet kan göra konst med de vackraste och mest unika färgkombinationerna. Med fingerfärg kommer barnet att lära sig att fördjupa sig, vilket är en viktig kompetens för de små, både nu, men även senare i både skol- och arbetssammanhang.

Stärk barnets taktila sinnen med fingerfärg

Fingerfärg kommer hela tiden att stärka barnets sinnen. Genom Fingerfärg kommer barnet säkert att utveckla känslan och synen. Barnets taktila sinnen kommer att utvecklas tidigt i barnets ålder, vilket kan göras med fingerfärg, där barnets taktila sinnen är viktiga i förhållande till barnets kroppsmedvetenhet. Genom Fingerfärg får barnet en stor inblick i de många färgerna och formerna. Samtidigt kommer barnet att utveckla sitt ordförråd så fort föräldrarnas lilla guldklimp har ett samtal med föräldrar genom användning av fingerfärg, så fort de små får berätta underbara historier om sin konst.

Utvald just nu