Gå lite extra ut i håret, med några söta håraccessoarer för barn. Det finns inget så sött som ett barn med en söt hårrosett eller hårspänne, och på denna sida kan du hitta så många söta håraccessoarer för barn. Med håraccessoarer kan ditt barn göra vilken grå dag som helst full av glädje.
Spara 45%
Riktpris 217.58 kr.
Medlemspris 95.73 kr.
Riktpris 174.06 kr.
Spara 45%
Riktpris 181.32 kr.
Medlemspris 79.78 kr.
Riktpris 145.05 kr.
Spara 45%
Riktpris 181.32 kr.
Medlemspris 79.78 kr.
Riktpris 145.05 kr.
Spara 45%
Riktpris 181.32 kr.
Medlemspris 79.78 kr.
Riktpris 145.05 kr.
Spara 45%
Riktpris 181.32 kr.
Medlemspris 79.78 kr.
Riktpris 145.05 kr.
Visar 1 av 5 av 5 (1 sidor)

Håraccessoarer

Många barn tycker att det är coolast att dekorera håret med olika Håraccessoarer, både i form av rosetter, hårband, hårspännen och mycket mer. Det ger barnets hår en extra fin lyster och barn tycker också att ju fler Håraccessoarer de har att välja på, desto fetare är det.

På Little Happy har vi ett stort utbud av olika Håraccessoarer till ditt barn, så det finns något för varje barn och förälders önskemål och smak, och Håraccessoarer som kan användas både till festliga tillfällen, men även i vardagen.

Håraccessoarer är inte bara Håraccessoarer

Håraccessoarer till ditt barn är inte bara till för att dekorera barnets hår, utan också för att hålla koll på ditt barns hår så att det inte finns överallt. Håraccessoarer kan till exempel användas till ett barn med långt hår, där håret ofta kommer i barnets ögon, mun eller liknande, så att barnets hår inte kommer i vägen hela tiden under leken. Ett barn med långt hår kommer garanterat att älska att ha Håraccessoarer i håret, både på grund av hur fint det ser ut, men också för att kunna leka med sina kompisar mm i många timmar utan att behöva bli avbruten ofta av att få in håret. deras ögon.

Bekväma Håraccessoarer för barnets hår

Hos Little Happy kan du vara säker på att de håraccessoarer du köper till ditt barn håller högsta kvalitet. Det är en Håraccessoarer som barnet kan ha ovanpå huvudet hela dagen utan att det sitter och orsakar obehag, smärta eller liknande. Hos Little Happy är våra håraccessoarer valda för att garantera att barnets komfort kommer först. Så, förutom att våra Håraccessoarer dekorerar håret, är det också mycket slitstarkt och bekvämt för barnet att använda. Våra Håraccessoarer är också lätta för barnet att sätta på och ta av sig själv, vilket också gör det till en rolig upplevelse för barnet att hjälpa till att sätta håret på morgonen innan familjen går ut genom dörren, eller innan de åker till en festlig tillställning .

Hårspännen som hårtillbehör

Hårspännen kan användas som håraccessoar både i vardagen, men även till festligare tillställningar. Om ni som familj ska på en festligare tillställning kommer garanterat en hårdekoration i form av en hårspänne att sätta pricken över i:et till barnets redan festliga outfit. Little Happys utbud av olika håraccessoarer är brett och håraccessoarer finns i många olika färger, så det finns något att välja på för den outfit barnet ska ha. Möjligheterna är många med våra håraccessoarer, så utforska våra håraccessoarer och vi hoppas att du gillar våra håraccessoarer.

Utvald just nu