Vi hanterar produkter inom kategorierna: leksaker, babyutrustning, barnrumsinredning, välbefinnande och mycket mer.

Little Happy består av en familj med mamma, pappa, bror och syster. Vår vision är att hjälpa föräldrar med att ge deras barn den bästa starten i livet. För vår familj är det viktigt att det inte är pengar som är den avgörande faktorn för vad som är bäst för barnet.


Vi tror, att genom att ge barnfamiljerna landets bästa priser så ökar vi möjligheterna för fler familjer att kunna välja de produkter som de anser är bäst för sina barn. Det är vårt bidrag till att ge allas barn den bästa starten i livet.

När du handlar hos Little Happy så bestämmer du själv om du vill betala normalpris för dina varor eller om du vill betala medlemspris. Ett medlemskap kostar 298 SEK per månad och du kommer, i genomsnitt att spara 45% på våra produkter, dock kan du spara ända upp till 100%, eftersom du som medlem alltid har tillgång till gratisprodukter när du handlar hos oss.

Utöver stora, fasta besparingar och gratisprodukter så får du, som medlem, tillgång till alla våra andra fördelar. Såsom en profil med en önskelista, tillgång till extraordinära kampanjer, besked före alla andra när nya märken med bra rabatter lanseras.

Vi använder oss varken av bindnings-eller uppsägningstider - så var inte rädd att prova Little Happy.

Vi gläder oss åt att stå till tjänst för dig och din familj.


HappyHello A/S, organisationsnummer: 37282634