303.16 kr.
Medlemspris
542.50 kr.
Normalt pris
Riktpris: 433.71 kr.


Nöjdhetsgaranti
Vi packar varje dagSom medlem får du tillgång till medlemspriser och alla andra medlemsfördelar, gratisprodukter samt extra funktioner på Little Happy. Priset för ett medlemsskap är endast 298 kr mån. och då har du tillgång till alla våra fördelar.

Varumärke: Yumbox
Artikelnummer: YEYU3891
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjälpa dig?
  • Email

    hej@littlehappy.se

  • Phone

    Mån - Fre: 09:00 - 11:30

Kontakta oss

Yumbox Lunchlåda, Panino (4 fack) - Misty Aqua

Du har säkert sett de smarta Yumbox-matlådorna förut, på sociala medier, i ditt barns skola eller någon annanstans. Yumbox-matlådorna har skapats utifrån två mammors önskan att göra nyttiga och varierade matlådor som de gärna tar med till skolan. Yumbox-matlådorna är superfina, men ännu mer funktionella eftersom de gör det enkelt att sätta ihop nyttiga och goda matlådor.

Specifikationer

- Färg: turkosblå

- Mått: 21,5 x 16,5 x 4,5 cm

- Material: ABS-plast, Tritan-plast

Vacker och funktionell matlåda

Lunchlådorna Yumbox är en hit hos både barn och vuxna, och det finns en god anledning till det. Yumbox-matlådorna är supersmarta eftersom de alla är fackförsedda vilket gör det möjligt att hålla maten från att blandas ihop när matlådan ligger och trasslar i skolväskan. Yumbox Panino är mellanstorleken på yumbox-lunchlådorna och är uppdelad i 4 fack. Matlådan har tättslutande silikonfogar i locket och kommer därför att hålla tätt så att maten stannar i matlådan.

Yumbox-matlådan i färgen Misty Aqua har en fin turkosblå färg på utsidan, men gömmer ett hav av färger inuti. När matlådan Panino öppnas finns en fin färgglad regnbåge som gör matlådan till en favorit hos barnen. Matlådan kommer att bli populär bland både killar och tjejer på grund av den fina ljusblå färgen och den fina teckningen inuti.

Hälsosam matsäck i nyttig matlåda

Yumbox är mycket mån om säkerheten för sina produkter, varför Panino är 100 % kemikaliefritt och inte innehåller BPA eller ftalater. Det gör att matlådan varken kommer att orsaka allergiska reaktioner eller hormonrubbningar, så du kan tryggt ge ditt barn den fina matlådan. Matlådan är gjord av materialet ABS-plast, därför är den mycket robust och tål att tas med till skolan. Matlådan tål såklart även att stoppas i diskmaskinen. Den superfina Yumbox panino är ett hälsosamt och säkert sätt att skapa en god matsäck till ditt barn.

Skriv recension

Note: HTML is not translated!
Liknande Produkter
Image
Image