137.80 kr.
Medlemspris
216.13 kr.
Normalt pris
Riktpris: 172.61 kr.Som medlem får du tillgång till medlemspriser och alla andra medlemsfördelar, gratisprodukter samt extra funktioner på Little Happy. Priset för ett medlemsskap är endast 298 kr mån. och då har du tillgång till alla våra fördelar.

Varumärke: Camelbak
Artikelnummer: CACA8787
Lager: Out Of Stock
Produkten ovan är i fjärrlagring. Du bör därför räkna med leverans inom 3-14 arbetsdagar.
Kan vi hjälpa dig?
Kontakta oss

CamelBak Eddy+ Kids - Dricksflaska - 0,4 liter

Camelbak Eddy+ Kids vattenflaska är den perfekta vätskelösningen för dina små. Det är precis rätt storlek för små händer. Locket är tillverkat av BPA-fri polypropen och har CamelBak Big Bite™-ventilen för barn, som är gjord av medicinskt silikon.

Vattenflaskan är gjord av Echo™-material, som inte bara är lätt och hållbart utan också lukt- och fläckbeständig, vilket gör den lätt att hålla ren. Flaskans design med vändning, bit och klunk möjliggör enkel och snabb återfuktning, medan den läckagesäkra funktionen säkerställer att det inte finns några spill eller läckor när locket är stängt.

Det bekväma handtaget gör det enkelt för barn att bära sin vattenflaska vart de än går, oavsett om de ska till skolan eller leker ute. Camelbak Eddy+ Kids vattenflaska är också 100 % BPA, BPS och BPF fri, vilket säkerställer att ditt barns hälsa och säkerhet aldrig äventyras. Tål diskmaskin för problemfri rengöring.

Sammantaget är Camelbak Eddy+ Kids vattenflaska ett utmärkt val för föräldrar som vill ha en säker, hållbar och lättanvänd vattenflaska för sina barn.

Specifikationer:
- Kapacitet: 0,4 liter
- Mått: 7,9 x 11 x 18 cm
- Lockmaterial: BPA-fri polypropen. CamelBak Big Bite ™ ventil för barn är gjord av medicinskt silikon
- Material: Echo™
Liknande Produkter
Image
Image